Social

#trafic arme Romania #trafic de arme #Sky News #reportaj Sky News

Mesajul jurnalistului Sky News pentru Romania

Jurnalistul Sky News Stuart Ramsay, realizatorul reportajului despre presupusul trafic ilegal cu arme de foc din Romania, a publicat pe Twitter un mesaj în care ataca Romania pentru publicarea de informati nepotrivite care sa starneasca o reactie din partea sa, afirmand ca reportajul nu a fost inscenare si nu a platit “actorii”.


“Romania, înceteaza cu publicarea de mesaje nepotrivite, este ridicol. Este foarte plictisitor. Am raspuns la fiecare întrebare - arestezi bandele?”, a scris jurnalistul pe Twitter.

Dupa ce in presa au aparut imagini de la hotelul au fost cazati jurnalistii Sky News apare doar echipa publicatiei, contrazicand informatii potrivit carora în imagini ar putea fi vazuti echipa de filmare si intermediarul de origine romana, Stuart Ramsay a scris: “Pentru a clarifica -în imaginea de la hotel apare echipa Sky News. Nimeni altcineva. Este televiziune. Este o echipa de productie”.

Sursa foto: theguardian.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea