Social

#mesaje de mos nciolae #urari #sfantul nicolae #mesaje #mos nicolae

Mesaje si urari de Mos Nicolae! Trimite-le si tu celor dragi o felicitare!

Astazi este zi de sarbatoare. Romanii il sarbatoresc astazi pe Sfantul Nicolae. Aceasta zi mai este un motiv de bucurie atat pentru cei mici cat si pentru cei mari care il asteapta inca pe Mos Nicolae cu cadouri. Si tu le poti face o surpriza celor dragi, trimitandu-le o felicitare insotita de un mesaj inspirat. Iata cateva idei din care sa te inspiri.

"Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine. La multi ani, Nicoleta!"

"Ziua de 6 Decembrie sa aduca tuturor romanilor multa sanatate si fericire si ca spiritul acestei zile sfinte sa nu fie uitat."

"Sper ca Mos Nicolae sa-ti umple ghetutele cu tot ceea ce ti-ai dorit"!

"Crede in ceea ce te poate face fericit! E doar o traditie care a trezit sentimente de bucurie in sufletul tau inca de la primul Mos Nicolae. Gandeste-te ca este acelasi care are grija sa vina la tine de fiecare data. La multi ani!"

"Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde. La multi ani, de Sf. Nicolae!"

"Ho-Ho-HO! Sa ai parte de zapada si de bucurie-n casa! La multi ani! Mos Nicolae!"

"Astazi, de ziua ta, Mos Nicolae ti-a adus o nuia…. pacat ca nu ai fost cuminte! Multumeste-te cu mine!"

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea