Social

# mesaje 8 martie #8 martie #ziua femeii #mesaje #ziua mamei

Mesaje de 8 martie. Trimite si tu o urare mamei sau iubitei/sotiei tale!

Pe 8 martie sarbatorim Ziua Femeii si Ziua mamei! Fa-i si tu o surpriza draguta iubitei, sotiei sau mamei tale si trimite-i o felicitare cu un mesaj deosebit. Iata cateva mesaje din care sa te inspiri.

Mesaje pentru mame:

" Iti multumesc ca m-ai iubit si m-ai invatat sa iubesc si pe ceilalti, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!"

"Unei singure fiinte din viata mea ii datorez tot ceea ce eu am si ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat nastere, m-a crescut si m-a invatat sa iubesc. Nu exista cuvinte care sa o descrie! Te iubesc, mama! La multi ani"

"Ziua de 8 Martie imi ofera prilejul potrivit pentru a-ti spune cat de mult insemni pentru mine. Vreau sa-ti multumesc pentru tot ceea ce am invatat de la tine: cum sa daruiesc neconditionat, cum sa am increde in mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fara a cere nimic in schimb, tu esti cea care mi-a oferit sprijin si incurajari cand aveam nevoie, tu ai fost mereu alaturi de mine cand viata parea impotriva mea.Te iubesc, mamica mea…"

"Un gand marunt pentru iubirea imensa pe care ti-o port. La multi ani, mama!"

"Singura persoana care va avea intotdeauna incredere in mine, care va fi intotdeauna langa mine, care ma va iubi intotdeauna … intotdeauna mama mea! La multi ani!"

"Prima data cand am deschis ochii, te-am vazut pe tine mama. Acum, ca m-ai crescut sunt fericita ca mi-ai dat viata si vreau sa iti multumesc! Te iubesc si iti urez un sincer La multi ani, MAMA!!!"

Mesaje pentru iubite si sotii:

"I-am cerut lui Dumnezeu o floare, mi-a dat o gradina intreaga. I-am cerut un inger, mi te-a dat pe tine. Te iubesc! La multi ani!"

"De ce se dau flori de Ziua Femeii? Pentru ca acestea sunt o dovada a perfectiunii naturii, exact asa cum este si femeia. La multi ani de 8 martie!"

"O femeie poate sa iti ofere toate tipurile de dragoste din lume: de mama, de sora, de fiica, de prietena, de iubita, de sotie. Aceasta esti tu. La multi ani!"

"Iti doresc sa ai o zi exact asa cum esti tu: speciala. La multi ani de 8 martie!"

"O femeie adevarata poate fi recunoscuta de departe. Esti o adevarata inspiratie pentru noi toti si te iubim nespus. La multi ani!"

"Daca te-ai putea vedea prin ochii mei, ai intelege ca esti un adevarat speciala. La multi ani!"

"Capacitatea de a asculta cu adevarat, rabdarea de a intelege, puterea de a oferi sustinere si abilitatea de a iubi din tot sufletul. Aceste calitati reprezinta frumusetea adevarata a unei femei. De 8 martie am ocazia sa iti aduc aminte cat de frumoasa esti. La multi ani!"

Sursa foto: gandul.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea