Social

#primarie franta #mesaj socant #panou ritier #mesaj #franta #panou

Mesaj socant pe un indicator rutier: "Puteti accelera. Au ramas destui copii de zdrobit!"

Un panou rutier instalat in apropierea unei scoli din Franta ii indeamna pe soferi sa accelereze pentru a lovi elevii! Prin controversatul indicator autoritatile locale spera sa obtina efectul contrar, dupa ce in zona s-au produs mai multe accidente din cauza celor care au ingnorat limita de viteza.

"Mai sunt copii destui de lovit cu masina! Puteti accelera!" – este mesajul socant scris pe un indicator rutier amplasat in fata unei scoli din localitatea Bretenière (estul Frantei).

Sursa foto: ledauphine.com

"Este vorba de un drum principal, perfect drept si nu exista niciun mod de a putea incetini vehiculele", a declarat primarul Hervé Bruyère pentru cotidianul local Le Bien Public.

Pana acum, niciuna dintre masurile luate se pare ca nu a avut efect. "Au fost montate benzi de incetinire, au fost construite mini intersectii sens giratoriu, indicatoare cu limita de viteza de 30 km/h – dar nu a functionat nimic, cu atat mai putin traditionalul panou privind existenta unei scoli", a explicat primarul.

Sursa foto: timpolis.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea