Social

Mercurialul lui Gica Hagi

Gica Hagi spera sa aduca titlul de campioana a Romaniei la Timisoara, solicitind fratilor Iancu un buget de transferuri de zece milioane de euro. Primul pe lista fostului selectioner este internationalul Razvan Cocis.

Dupa ce s-au ars in negocierile cu Gigi Becali pentru rezervele de la Steaua, patronii Politehnicii Timisoara sufla la urechea lui Hagi informatiile legate de transferuri inainte de a le scoate pe piata. Astfel, fostul selectioner va avea o intilnire cu Marian Iancu pentru a decide care este lista de jucatori si bugetul necesar campaniei de transferuri din aceasta iarna. Vrem sa construim un lot puternic, cu care sa atacam returul de campionat!, a declarat vicepresedintele Emil Rosianu, suma pusa la dispozitie putind ajunge la zece milioane de euro. Ne-a ramas campionatul, avem aceste doua luni la dispozitie sa gasim solutii. Timisoara are potential sa se bata cu orice echipa din Romania. Cred ca vom aduce sase-sapte jucatori. Ideea mea si a presedintelui este de a forma o echipa competitiva. Vom avea in lot cite doi oameni pe post. E clar ca avem nevoie de trei-patru oameni in posturi-cheie si de mai multe alternative in aparare, a spus Hagi.

Cocis, cap de pod cu Tiraspolul

Primul pe lista sosirilor este Razvan Cocis, informatie confirmata de impresarul Victor Becali . Conform acestuia, suma ceruta de oficialii de la Tiraspol este de trei milioane de euro, considerata exagerata de banateni. Discutii au fost si mai sint, dar nu s-a ajuns deocamdata la un acord, a spus Becali. In schimb, Oprita este ca si adus, acesta urmind sa aiba, pe linga salariu, si un bonus de 1.000 de dolari pentru fiecare meci jucat. In plus, fostul stelist va mai gasi in cont 30.000 de dolari daca va inscrie 3o de goluri in competitiile din sezonul urmator. In ceea ce priveste plecarile, Viorel Moldovan si-a facut deja bagajele pentru Rapid, in timp ce Gigel Coman si Gabriel Caramarin sint doriti de Olaroiu in Ghencea.

Sinmartean revine in carti

Pe linga acestia, vizati de o despartire prematura de echipa mai sint mijlocasul Paez si atacantul Mansour. Va pleca si Ovidiu Petre , insa doar pina in Croatia, in vederea unui consult la rotula piciorului sting, pentru a se decide daca este nevoie sau nu de o operatie. Lista lui Hagi ii mai cuprinde pe Ionel Danciulescu sau pe Stefan Grigorie, de care nu vrea sa se desparta Dinamo, dar si pe Lucian Sinmartean, mai mult rezerva la Panathinaikos Atena, Iancu mai oferindu-i pe Dinita si pe Ivoreanu. De asemenea, australianul Thwaite ar fi o optiune, insa acesta mai are oferte de la Steaua, Dinamo sau Wisla Cracovia. In sfirsit, fostul selectioner nu a uitat de fostii sai elevi din perioada cind a antrenat in Turcia.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea