Social

Meniul de Paşte, livrat acasă pentru 22 de lei

Chifteluţele de miel sau sărmăluţele cu carne de miel în foi de spanac sunt cateva dintre bucatele pe care firmele de catering le au pregătite astăzi pentru clienţi. Aglomeraţia din trafic şi programul prelungit la locul de muncă înainte de Paşte i-au împiedicat pe mulţi bucureşteni să se pregătească aşa cum se cuvine pentru Sfanta Sărbătoare de duminică. Ei au însă la îndemană oferta companiilor care livrează mancare acasă: un meniu simplu, cu ouă, drob şi o salată, pentru o persoană, costă 22 de lei. Directorii firmelor de specialitate spun că cererile în perioada Sărbătorilor cresc de la an la an. "Faţă de anul trecut, comenzile au crescut cu 80%", spune Ovidiu Monroe, administratorul firmei Creative Catering din Capitală. Doamnele care nu au timp, dar vor ca duminică să nu le lipsească nimic de pe masă pot să completeze formulare pe internet sau să sune la firmele specializate. "Ne-am gandit să le ajutăm de la A la Z pe doamnele care au programul încărcat şi să le aducem totul, de la felul întai pană la desert", adaugă Monroe. Clienţii nu au întarziat să apară. Cele mai multe comenzi au fost săptămana aceasta, spun directorii firmelor de catering. "Avem comenzi de la cunoştinţele vechilor clienţi şi cele mai multe cereri sunt pentru vinerea aceasta (azi, n.r.)", spune Ana Oprescu, director economic la Ana Catering. Cel mai scump meniu costă 55 de lei Firmele au pregătit diferite variante de meniuri pentru masa de Paşte. Cele mai scumpe oferte sunt meniurile cu ruladă de miel cu ouă şi cabanos, ţepuşe cu ouă de prepeliţă, pască şi cozonac, care ajung la 63 de lei pentru o persoană. La A&D. Co Catering sunt trei tipuri de meniuri, din care nu lipsesc pasca cu branză de vaci şi cozonacul. "Clienţii pot să-şi creeze ei propriul meniu", explică Vasile Nicolae, administratorul firmei. Cozonac umplut cu fructe confiate pentru desert Bucureştenii care nu au comandat încă mancare pentru Paşte o mai pot face astăzi, în ultima zi în care firmele mai primesc cereri. "De la începutul acestei săptămani, oamenii au sunat pentru meniuri. Sambătă (maine - n.r.), noi le aducem mancarea proaspătă şi fierbinte direct acasă", precizează Ovidiu Monroe. La Creative Catering, clientul îşi poate face singur un meniu. Ei pot să aleagă drob de miel cu afumătură (6,25 lei/200 gr) sau miel cu busuioc şi maioneză (6,25/120 gr) sau sărmăluţe de miel în frunze de spanac (9,5 lei/300 gr). Firmele s-au gandit şi la desert. Cei de la A&D. Co Catering aduc, pe langă pască, cozonac umplut cu nuci şi stafide şi prăjituri, iar cei de la Creative Catering propun, pentru anul acesta, cozonac avand fructe confiate şi pască umplută cu cremă de nuci. La Ana Catering, un meniu cu o pulpă de miel, drob, 10 ouă roşii şi o pască valorează 35 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Criteriile de alegere a unui laptop

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea