Social

#salarii mari #magistrati csm #prime copii #lidia barbulescu

Membrii CSM au venituri lunare cuprinse intre 11.761 si 13.941 lei net

Membrii CSM incaseaza venituri lunare cuprinse intre 11.761 si 13.941 lei net, in urma unei decizii a fostului presedinte Lidia Barbulescu , potrivit careia, la indemnizatiile brute, se adauga diferite sporuri ce dubleaza, in unele cazuri, veniturile membrilor CSM.

Veniturile membrilor Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) au fost calculate, pentru luna decembrie 2008, de Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania a calculat, informeaza NewsIn.

Potrivit calculelor judecatorilor, fostul presedinte al CSM, Lidia Barbulescu, a incasat 13.941 de lei net. Pe locul doi se situeaza Gratiana Isac, care a primit 13.449 lei. Pe pozitia imediat urmatoare se claseaza judecatorul Dan Lupascu, care "ridica" lunar, de la CSM, 13.399 lei.

Pe urmatoarele locuri se claseaza "pensionatul" Liviu Dascalescu si Cristian Deliorga cu cate 12.957 lei net salariu lunar. Vicepresedintele ales al CSM, Bogdan Licu , avea, in decembrie 2008, un salariu lunar de 11.761 lei, identic cu al judecatoarelor Ana Labus si Alexandrina Radulescu. Ceilalti membri ai CSM, respectiv Virgil Andreies , Florica Bejinaru, Costel Dragut si angela harastasanu au incasat, in decembrie 2008, venituri nete intre 5.600 si 6.100 lei, la care se adauga salariile de la instantele unde activeaza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea