Social

Melescanu spune ca Basescu a intrat in campanie pentru Blaga

Vicepresedintele PNL Teodor Melescanu a declarat ca interventia presedintelui Traian Basescu, care a spus ca are incredere ca Vasile Blaga va castiga Primaria Capitalei, reprezinta o incercare de a sprijini direct campania candidatului PD-L care se dovedeste ca are probleme serioase.

"Este foarte evident ca declaratii au ca obiectiv sa sprijine in mod direct aceasta campanie a candidatului PD-L la Primaria Bucurestiului , asa cum s-a intamplat in nenumarate randuri", a afirmat Melescanu.

"Singura explicatie pe care pot sa o dau la aceste declaratii este faptul ca, in mod evident, in campania pe care o care reprezentantul PD-L, Blaga, in Bucuresti, exista probleme foarte serioase care transpar nu numai din discutiile care au avut loc, ci si din sondajele care se fac", a subliniat liderul PNL.

Presedintele Basescu s-a intalnit duminica cu liderii PD-L Vasile Blaga, Adriean Videanu si Liviu Negoita , la un restaurant din Bucuresti. Seful statului a declarat, la Realitatea TV, ca a discutat cu "prietenii" sai despre situatia de la Bucuresti, insa s-a folosit de prilej pentru a ataca PSD, dar si pe candidatii la Primaria Capitalei, Sorin Oprescu (independent), Cozmin Gusa (PIN) si Aurelian Pavelescu (PNTCD).

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea