Social

Melania Medeleanu renunta la Realitatea TV de dragul lui Dan Teodorescu

Prezentatoarea TV Melania Medeleanu a decis sa demisioneze de la Realitatea TV pentru a evita divortul de Dan Teodorescu .

Potrivit unor surse din post ea isi va incheia contractul incepand cu data de 15 martie. Aventurile despre care se vorbeste ca Melania le-ar fi avut la locul de munca i-au creat probleme serioase in casnicie. Cu toate acestea, ea da vina pe programul prea incarcat.

Alternativa la divort

De cand s-a intors de la bursa, din America, Melania Medeleanu a devenit subiect de scandal in redactia Realitatea TV. Prezentatoarei i s-au atribuit mai multe aventuri extraconjugale cu unii dintre colegii ei de televiziune. Printre care si analistul politic Emil Hurezeanu. Mai mult gurile rele spun ca reporterul Marius Saizu a fost concediat chiar din acest motiv. Zvonurile au luat amploare, au ajuns in presa si, inevitabil, la urechile sotului. Se pare, ca Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, nu a suportat prea bine aceasta situatie si i-a oferit o alternativa la divort. Chiar daca lucrurile nu au fost spuse ca atare, Melania a fost constransa de acesta sa paraseasca postul si sa se dedice intemeierii unei familii. La decizia sa de a parasi Realitatea TV a contribuit, se pare, si intentia conducerii de a o scoate de pe sticla si de a-i aloca un post in redactie, varianta de neconceput pentru vedeta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea