Social

#spital #ancheta #moarte

Medicii implicati in moartea copilului de trei ani nu s-au prezentat la audieri

Cei patru medici implicati in decesul copilului de trei ani la Centrul Medical Unirea nu s-au prezentat la Politia Capitalei pentru a da declaratii si vor fi citati prin adresa oficiala.

Moartea baietelului in varsta de numai trei care se afla, pe 29 iunie, la centrul medical pentru un RMN va fi cercetata de Sectia Omoruri din cadrul politiei. Dupa administrarea anesteziei, copilul a inceput sa aiba probeme respiratorii si a murit dupa ce medicii au incercat incercat sa-l resusciteze timp de doua ore.

Audierile au fost stabilite de comun acord cu medicii, dar acestia au ales sa nu se prezinte. Tatal baiatului acuza personalul medical al centrului de malpraxis , dar sustine ca insa "nu este vinovat, neaparat, anestezistul care era de serviciu in ziua in care s-a produs decesul", conform Evenimentul Zilei.

Ciprian Constantinescu, tatal copilului decedat, a fost audiat luni de autoritati. El a declarat ca va plati din propriul buzunar medici din Austria pentru a verifica daca medicatia si procedurile medicale de dinaintea mortii micutului au fost regulamentare.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea