Social

#spitalul judetean suceava # coronavirus romania #coronavirus

Medicii de la Spitalul Judetean Suceava, mesaje disperate: “E iadul pe pamant aici. Nu scapa nimeni”

Medicii de la Spitalul judetean Suceava trimit mesaje disperate. Acestia se confrunta cu o situatie extrem de grava avand in vedere ca 52 de cadre medicale au fost depistate cu coronavirus, iar numarul acestora se asteapta sa creasca.

 

Doua cadre medicale de la Spitalul din Suceava dezvaluie conditiile grele din unitatea spitaliceasca. Cele doua sustin ca sectia de ocologie s-a inchis si iar echipamentele de protectie sunt insuficiente, in conditiile in care medicii infectati cu coronavirus au fost adusi acolo.

”Nu e o gluma sa stii! E iadul pe pamant aici. Nu scapa nimeni, asta ti-o zic clar. Am un copil acasa si doar 40 de ani”, spune femeia.

Un alt cadru medical tot de la Suceava intareste afirmatiile femeii.

”S-a inchis sectia de oncologie, au bagat doctorii infectati deja. Au venit fara masti de protectie, tusesc, suntem toti carne de tun. E haos, nu mai inteleg nimic. Ne vom infecta cu totii”, a declarat un cadrul medical care si-a dorit sa-si pastreze anonimatul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea