Social

#medici de familie #reteta medicala electronica #protest medici de familie #reteta electronica

Medicii de familie ameninta cu boicotarea retetei electronice. Afla de ce!

Implementarea retetei electronice va fi boicotata de medicii de familie daca aceasta nu va fi obligatorie si pentru doctorii de spital si specialistii in ambulatoriu.

"Vom boicota introducerea prescrierii electronice daca nu vor fi obligati sa utilizeze acest nou sistem toti doctorii, adica si cei din spital, si cei din ambulatoriu. Ei dau pacientilor bilete de trimitere, iar noi suntem obligati sa prescriem retete. Nu este corect", a declarat, luni, Doina Mihaila, presedintele Federatiei Patronatului Medicilor de Familie.

Mihaila a precizat ca medicii de familie protesteaza si impotriva altor schimbari din proiectul de modificare a contractului cadru. Una dintre ele prevede ca pe durata concediului medicii pot lasa unui coleg lista cu pacienti.

"Nu cred ca ar fi corect sa lasam lista unui coleg. Exista riscul sa pierdem bolnavi de pe lista", este de parere presedintele Federatiei Patronatului Medicilor de Familie.

Sursa foto: vrn.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea