Social

Meciuri fierbinti in play-off

Astazi se vor disputa meciurile decisive dintre U Mobitelco Cluj si Gaz Metan Medias , respectiv Rapid Bucuresti si BC Timisoara, contand pentru primul tur al play-off-ului Diviziei A.

Celelalte doua echipe calificate in semifinalele competitiei se cunosc deja, atat CSU Ploiesti, cat si CSU Sibiu adjudecandu-si seriile din prima runda dupa doar doua meciuri.

La Bucuresti, Rapid si incearca sa faca uitate evenimentele din meciul doi, atunci cand cele doua echipe s-au incaierat pe teren, in incidente fiind implicati si cativa spectatori. Clubul timisorean a primit din partea FR Baschet o amenda de 4.500 de euro si risca sa joace urmatoarele meciuri fara spectatori, in timp ce rapidistii au fost amendati cu 1.500 de euro.

La Cluj, U Mobitelco incearca sa reziste presiunii Mediasiului, care a castigat surprinzator meciul doi, la o diferenta de 19 puncte, si pare capabila sa realizeze cea mai mare surpriza din play-off din ultimii ani.

Tabloul complet al primului tur de play-off:

CSU Ploiesti – BC Mures 2-0 (88-80; 85-78)
CSU Sibiu – Dinamo Bucuresti 2-0 (81-71; 89-77)
U Mobitelco – Gaz Metan Medias 1-1 (99-90 d.p.; 70-89)

Meciul trei astazi, 18.30, Sala Sporturilor „Horia Demian", Cluj, in direct la Telesport

Rapid Bucuresti – BC Timisoara 1-1 (89-82; 71-86)
Meciul trei astazi, ora 16.00, Sala Sporturilor Rapid, Bucuresti – in direct la Telesport


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea