Social

Meciul "se joaca" pe doua arene

Desi partida se disputa pe stadionul „Ion Moina", 5.000 de sustinatori ai CFR-ului vor vedea meciul pe propriul teren, pe doua ecrane uriase, amplasate pe gazon.

Meci in toata regula si pe stadionul din Gruia, unde 5.000 de sustinatori ai CFR Cluj sunt asteptati astazi sa vizioneze partida CFR 1907 - „U" Cluj pe doua ecrane gigantice. Galeriile echipelor se pregatesc de show, cu marsuri prin tot orasul, iar microbistii au rezervat deja localurile. Toate acestea au mutat capitala fotbalului romanesc la Cluj.

Suporterii „ceferisti" le fac concurenta celor de la „U", chiar daca ga­leria lor a pri­mi­t doar 350 de bilete la ma­rele meci. Ei vor putea viziona partida pe stadionul din Gruia, unde sunt amplasate in aceasta dimineata doua ecrane gigantice, iar intrarea este libera.

Conducerea clubului CFR a luat masuri de siguranta ca la un meci oficial, deoarece sunt asteptate 5.000 de persoane. „Am mobilizat o firma de paza, pentru a asigura ordinea. Cu siguranta, suporterii vor sarbatori victoria aici, daca va castiga CFR", a declarat administratorul arenei din Gruia, Ioan Pop. In tot acest timp, la meciul din „Ion Moina" vor fi prezente 7.000 de persoane, capacitatea maxima a stadionului.

Continuarea in Adevarul


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea