Social

# romania-argentina #national arena #anulare #stadionul national #amical

Meciul Romania-Argentina nu va mai avea loc

Amicalul Romania-Argentina , programat sa aiba loc pe 10 august la Bucuresti, cu ocazia inaugurarii noului stadion national Arena, nu va mai avea loc, potrivit presei argentiniene.

Luni noapte, Federatia Argentiniana a decis rezilierea contractului cu antrenorul Sergio Batista, anuntandu-se totodata si anularea meciului cu reprezentativa Romaniei, scrie gsp.ro .

Anuntul vine dupa ce in cursul aceleiasi zile Guillermo Toffoni, responsabilul pentru organizarea meciurile amicale ale Argentinei, declarase ca “"e foarte complicat sa anulam partida, pentru ca exista un contract care nu poate fi reziliat. Saptamana trecuta am tot auzit ca se incearca suspendarea meciului cu Romania si e practic imposibil, exista un contract semnat pentru 1.000.000 de dolari si nu se poate anula asa. Mai mult, au fost vandute 45.000 de bilete la acest meci, asa ca sa spui pas acum e destul de dificil".

Tot el a precizat ca romanii "au cerut ca Argentina sa se prezinte cu cei mai buni jucatori ai ei si, cum este data FIFA, cluburile europene au obligatia de a le permite jucatorilor gen Messi , Higuain, Mascherano etc sa onoreze acest amical cu prezenta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea