Social

#broadband #internet #conectare internet #fonduri europene

MCTI a majorat bugetul pentru conectarea scolilor la internet

Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI) a majorat bugetul pentru conectarea scolilor la internet prin broadband cu 36 milioane lei, astfel incat, in prezent, suma alocata sustinerii conectarii unitatilor scolare la internet prin broadband se ridica la 140 milioane lei.

De asemenea, MCTI a anuntat prelungirea duratei inregistrarii proiectelor pentru Operatiunea 1.4 "Sustinerea conectarii unitatilor scolare la internet prin conexiuni broadband", Domeniul Major de Interventie 1, Axa III a Programului Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice", pana la data de 15 decembrie 2008 , data initiala fiind de 28 noiembrie 2008, informeaza NewsIn.

Totodata, s-a aplicat un corrigendum ghidului solicitantului pentru aceasta operatiune, acesta putand fi accesat pe site-ul ministerului. Potrivit MCTI, pentru operatiunea 3.1.4 este recomandata realizarea analizei financiare si utilizarea ratei de actualizare in cadrul studiului de fezabilitate , conform modelului cadru anexat in Ghidul solicitantului, avand in vedere liniile indicative privind analiza financiara din Documentul de lucru al Comisiei Europene - Orientari privind metodologia de realizare a analizei Costuri-beneficii.

In luna mai a acestui an, MCTI preciza ca in mai putin de o luna de la lansarea apelului de proiecte pentru prima operatiune din fondurile structurale destinate sectorului IT&C, "Sprijinirea accesului la Internet si la serviciile conexe", Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei a inregistrat deja peste 50 de proiecte depuse on-line, in valoare totala de 3,35 milioane lei (920.000 Euro). 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea