Social

#mcdonald`s #criza mcdonald`s #produse mcdonald`s #renuntare produse

McDonald's lovit de criza. Iata ce masuri iau reprezentantii companiei

Faimoasa companie McDonald's resimte si ea criza. De curand, reprezentantii retelei de restaurante fast-food au anuntat ca intentioneaza sa renunte la unele dintre cele mai populare produse ale sale.

Unul dintre produsele cunoscute pe care compania McDonald's vrea sa il scoata din meniu este Big Macul, dublu cheeseburger si alti cativa hamburgheri populari, toate acestea dupa ce initial anuntase ca renunta la Angus burger.

De asemenea, taierile din meniu nu se opresc aici, celebrul lant de restaurante fast-food anuntand totodata ca ar vrea sa renunte si la salata Cesar, dar si la Southern Style Chicken Biscuit.

Reprezentantii companiei McDonald's au declarat ca aceste masuri sunt necesare deoarece lantul de restaurante trece prin momente economice mai dificile si este nevoie de o reducere a costurilor, mai ales ca in SUA au inceput sa castige teren "meniurile de un dolar".

Sursa foto: roportal.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea