Social

#fast-food #mcdonalds #produse vara #produse noi McDonald's

McDonald's introduce de astazi trei produse noi

McDonald's Romania introduce de marti in meniu trei produse noi: sandviciul italian, tortilla greceasca si crevetii prajiti.

Aceasta promotie este intitulata "Festivalul verii" si se va desfasura in perioada 9 iulie-22 august, a precizat compania intr-un comunicat, insa fara sa specifice si ce preturi vor avea noile produse.

Promotia "Festivalul verii" vine la scurt timp dupa campania recent finalizata ce consta in acordarea unui pahar de sticla inscriptionat cu Cola-Cola la fiecare meniu cumparat.

In luna mai, compania McDonald's a mai derulat o alta promotie, denumita "Saptamani romanesti", in care au fost puse in vanzare produse cu specific romanesc, precum McPorc-sandvici, un produs din carne de porc, si McMici, un sandvici cu carne de mici. Sandviciul McPorc a fost primit cu entuziasm de consumatori, devenind ulterior un produs permanent al lantului de restaurante de tip fast-food.

Sursa foto: www.economica.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea