Social

Mazare vopseste Constanta in portocaliu

Revolutia portocalie a ajuns si in fieful pesedist de la malul marii. Insa nu au pus-o in scena liderii locali ai Aliantei, ci tocmai primarul Mazare .
Ultimele investitii ale municipalitatii constantene, condusa de primarul Radu Mazare si de un consiliu general majoritar pesedist, poarta culoarea portocalie, a cistigatorilor alegerilor generale. Stilpii de semaforizare sint vopsiti oranj , iar cosurile de gunoi, din tabla, galbene (culoarea de campanie a lui Mazare) sint treptat inlocuite cu unele din plastic, portocalii. Chiar si stilpilor de iluminat public li s-a aplicat o bulina portocalie, ca fond pentru numerotare. Lampile de culoare neagra, in schimb, au fost numerotate direct cu vopsea portocalie.

Portocaliul a ajuns culoarea dominanta pe bulevardele constantene, si este mult mai vizibila chiar decit in campania electorala, cind afisajul Aliantei DA a fost mai degraba modest. Lucru pe care gurile rele il pun chiar pe seama lui Mazare.

Mai mult chiar, primarul a dispus stergerea semnaturii pe care o aplicase pe mijloacele de transport in comun. Toate autobuzele nou achizitionate purtau, pina de curind, numele primarului: Radu Stefan Mazare.

Vopseaua a fost pina acum una dintre principalele piese in strategia electorala a lui Radu Mazare. In 2000, acesta a cistigat alegerile ca independent, dupa ce s-a fotografiat in postura de alpinist utilitar, vopsind licee. Iar pina la sfirsitul primului mandat a improspatat zugraveala majoritatii cladirilor publice din oras.

Primarul Mazare ne-a declarat ca optiunea portocaliu s-a bazat pe faptul ca este o culoare frumoasa. Hai, ba, fratilor, am confiscat culorile!? Intrebat daca este de parere ca liderii locali ar fi incintati, Mazare ne-a raspuns: Ar fi incintati sa fie ei la primarie si sa nu mai fiu eu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea