Social

Matusa Tamara, la ziua premierului

Premierul si-a serbat ziua de nastere in avans, cu colegii de partid si cu presa, urmind ca astazi, cind implineste, de fapt, cei 54 de ani, sa-i aniverseze in familie.

Tariceanu a declarat ca isi doreste ca de ziua lui sa nu dea interviuri presei. Colegul meu cadouri .

Adrian Nastase a fost si el oarecum prezent la aniversare, daca nu fizic, macar in gindurile tuturor, matusa sa fiind unul dintre subiectele de conversatie. Cuvintele Tamara, matusa si mostenire se auzeau din toate partile, insotite de hohote de ris. Le-am cerut colegilor sa nu-mi aduca nici un cadou, pentru ca nu vreau sa confunde cineva PNL cu PSD, a declarat premierul. Tariceanu nu are nevoie de o matusa, ca el nu si-a facut 0 din matusi si mosteniri, dadea asigurari Ludovic Orban. Viceprimarul Capitalei si-a exprimat totodata parerea ca, pe linga asemenea lovituri norocoase ale sortii, premierul Adrian Nastase si-a facut 0 si din cadouri rezultate din supusenie si din dorinta de a se pune bine cu seful PSD.

Secretarul general al PNL, Dan Motreanu, se plinge ca PNL vrea sa-si cumpere sediul de la RAAPPS, dar ca regia cere un milion de dolari, platibili in 30 de zile. De unde sa iau eu un milion de dolari? Eu nu am o matusa, comenta el.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea