Social

#masuri #restante #salarii #greva #cfr

Masuri dupa greva spontana la CFR Calatori: Salariile restante vor fi platite cel tarziu maine

Toti angajatii CFR isi vor primi salariile restante astazi sau cel mai tarziu maine, a anuntat in aceasta dimineata Relu Fenechiu, ministrul Transporturilor. Anuntul vine la cateva minute dupa incheierea grevei spontane a unei parti a angajatilor CFR Calatori.

"Trebuie sa ma conving ca azi sau cel tarziu maine toti oamenii vor primi salariile. Voi face o analiza si cei vinovati de aceasta situatie vor plati. (...) Ceea ce s-a intamplat azi este doar unul dintre lucrurile care s-ar putea intampla in aceste companii daca nu avem un management performant", a spus ministrul, care a tinut sa precizeze ca cei care sunt vinovati de aceasta situatie "vor pleca acasa".

Pentru plata acestor drepturi salariale vor fi alocate de la bugetul Ministerului Finantelor Publice circa 49 milioane de lei.

Azi-dimineata, o parte a salariatilor de la CFR Calatori au declansat o greva spontana, nemultumiti ca nu si-au primit integral salariile cuvenite pentru luna decembrie. Zeci de trenuri au fost oprite in statii, si, ca urmare a intreruperii lucrului, aceastea au avut intarzieri care au depasit 120 de minute. Greva spontana s-a incheiat la ora 9.00.

Sursa foto: a1.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea