Social

#europa league #finala europa league #siguranta publica

Masuri de siguranta pentru finala Europa League

Siguranta publica la finala Europa League, ce se va desfasura miercuri seara pe Arena Nationala, va fi asigurata de 2.900 de politisti, 1.600 de jandarmi si 100 de politisti de frontiera.

De asemenea, avand in vedere complexitatea acestui eveniment sportiv, s-a stabilit suplimentarea efectivelor MAI din Capitala cu 500 de studenti ai Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza", precum si cu 500 de angajati din unitatile teritoriale.

"Suntem gata, suntem in pozitie de start (...) nu am nicio emotie, sunt oameni seriosi care isi fac de o viata meseria, mai ales in cadrul unor evenimente internationale de genul acesta. Eu sper din tot sufletul sa existe spectacol fotbalistic, sa existe distractie si sa se simta bine toti cei care vin, inclusiv bucurestenii", a precizat Sorin Oprescu, edilul Capitalei.

Oprescu a anuntat ca suporterii echipelor Athletic Bilbao si Atletic Madrid vor fi condusi de la aeroport pe trasee diferite. Acestia urmeaza sa primeasca pliante cu harta Bucurestiului su cu numerele de urgenta pe care le pot apela.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea