Social

#pret masti de protectie # masuri de relaxare #15 mai # masti de protectie

Mastile de protectie, obligatorii din 15 mai! Cat vor costa

Odata cu masurile de relaxare care vor incepe de pe 15 mai, oamenii vor fi obligati sa poarte masti de protectie cand ies din casa. Multi se intreaba insa cat vor costa si cat trebuie sa aloce pentru achizitionarea acestora.

Ministrul Economiei Virgil Popescu a declarat la Digi24 ca exista o preocupare majora ca din 15 mai romanii sa poata cumpara masti de protectie cu pret in jurul a 2 lei si a dat asigurari ca acest lucru se va intampla.

"Ma preocupa ca din 15 mai, odata cu ridicarea starii de urgenta, si cu impunerea obligativitatii purtarii mastii in spatiile inchise in Romania, sa se gaseasca masti de protectie in retelele de retail sau farmacii, unde pot fi cumparate foarte usor si sa aiba un pret rezonabil.

Ma voi bate ca acest pret sa fie in jurul valorii de 2 lei - 2.20, 2.50, dar sa fie cu 2 in fata.

Nu mai vreau ca romanii sa isi cumpere cu 4 sau 5 lei, 6 lei cum se mai gasesc in acest moment in anumite locatii.", a spus Virgil Popescu, potrivit digi24.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea