Social

#masti gratuite # persoane cu venituri mici #venituri mici #masti

Masti gratuite pentru persoanele cu venituri mici

Romanii cu venituri mici ar putea beneficia de masti gratuite. Guvernul urmeaza sa adopte in sedinta de joi o ordonanta de urgenta privind procedura de distribuire a mastilor de protectie gratuite pentru persoanele cu venituri mici.

 

"Dupa cum stiti, hotararea Parlamentului de adoptare a starii de alerta ne-a complicat existenta. Distribuirea de masti catre persoanele vulnerabile, care initial trebuia facuta prin mecanismul pe care il gandisem, prin Ministerul Muncii, cu sustinerea Postei, a fost complicata. A fost mandatat Guvernul prin Ministerul Sanatatii", a afirmat Ludovic Orban in deschiderea sedintei de Guvern.

"150 de milioane, asa cum ne-am inteles, la un pret de 2 lei pe masca, la un numar de beneficiari estimat la 1.100.000, in baza legii venitului minim garantat. Ministerul Muncii ar trebui sa se uite cu mare atentie, sa nu omitem vreo categorie de la distribuirea acestor masti. Ne-au complicat existenta. Trebuie sa asteptam ca autoritatile locale sa trimita la DSP si noi sa centralizam sa vedem ce cantitate de masti este necesara. Trebuie operationalizata in viteza maxima, termene scurte, achizitiile trebuie derulate rapid si transparent, la pretul cel mai mic si apoi asigurata distributia, sa ajunga mastile la persoanele vulnerabile", a explicat Ludovic Orban, potrivit realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea