Social

Masterate la Facultatea de Jurnalism

Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii anunta lansarea unui program de master care va cuprinde cursuri de Marketing în mass-media, Comunicare de întreprindere, Productie în televiziune , Managementul întreprinderilor mass-media, Metode de monitorizare a mass-media. Programul ofera oportunitati de insertie profesionala în meseriile de director de publicatie/post radio-TV/agentie de presa, redactor-sef, editor, sef de departament etc. Totodata, masterul „Productie multimedia si audio-video“ va oferi absolventilor posibilitatea sa profeseze ca editori de imagine digitala si graficieni, iar cei care se pregatesc in campanii de comunicare pot deveni specialisti în PR, strategic planner, event manager sau crisis manager. In cadrul masteratelor predau, alaturi de cadre didactice reputate, si specialisti prestigiosi din domeniul relatiilor publice si al publicitatii, precum si jurnalisti redutabili aflati la conducerea unor publicatii si posturi radio-tv importante.
loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce este si ce implicatii are Split TVA?

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Experti Financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: SteamOS poate fi descarcat incepand de astazi

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.