Social

#masini second-hand #masina

Masini second hand: cele mai bune de cumparat in 2021

Introducerea de noi tehnologii si productia de modele din ce in ce mai actualizate face ca piata masinilor second hand sa infloreasca. Inmatricularile in crestere ale masinilor hibride si electrice, de fapt, imbogatesc piata second-hand cu modele care continua sa indeplineasca gusturile soferilor, care profita de oportunitatile de a schimba masinile incercand sa economiseasca ceva in comparatie cu cumpararea unei masini noi.

 

Masini second hand: modele care nu mai sunt in productie

A te indrepta spre piata masinilor uzate inseamna a avea posibilitatea de a cumpara masini pe care producatorii de masini le-au eliminat din listele lor de preturi, deci nu mai sunt produse, dar care raman valabile de la vechii cumparatori care nu le mai vor. Productia lor a fost inchisa in ultimii ani. Alfa Mito, de fapt, este un bun exemplu.

Raman valabile si modele precum Toyota Verso, disponibile pe piata second-hand la preturi accesibile, o masina care a fost inlocuita in lista producatorilor japonezi de Proace Verso, o masina la fel de buna. De asemenea, Audi a oprit productia versiunii sale cu 3 usi A3, o masina disponibila pe piata second-hand care ar putea fi o cumparare excelenta, in special pentru cei mai tineri. Un alt exemplu frapant este Opel Adam, un mic subcompact german care in 2019 si-a vazut oprirea productiei, dar care ramane o masina excelenta, versatila si fiabila.

Alfa Mito

O masina care se poate adapta la nevoile oricui: acesta este 1.4 GPL Turbo 120cp Urban, noul Mito, cu toate optiunile din interior care il fac usor de manevrat si flexibil. Tehnologia in acelasi timp cu vremurile o face o masina potrivita pentru cei care petrec mult timp conducand si doresc sa calatoreasca in siguranta. Dimensiunile exterioare, cu o lungime de 4,06 metri si 1,72 metri latime, subliniaza dimensiunile unei berline compacte in doua volume (segmentul C) si cu acces in habitaclu, care poate gazdui pana la patru persoane, prin trei usi. In spatele scaunelor din spate se afla un portbagaj mare de 247 litri.

Citeste GHIDUL COMPLET realizat de mecanicii AUTO VROM din Brasov despre cele mai bune marci auto second hand.

Versiunea GPL Fiat Panda

Echipamentul motor al Panda 0.9 TwinAir Turbo Natural P. E6d-T Easy il face un produs interesant pentru segmentul hatchback, dar fara a sacrifica stilul si functionalitatea. FIAT a dorit sa echipeze aceasta versiune cu un echipament tehnologic in pas cu vremurile, facandu-l o masina sofisticata si versatila, recomandata celor care au nevoie sa se deplaseze rapid prin oras.

Smart Fortwo

Compania elvetiana a decis sa-si revizuiasca Fortwo-ul, facandu-l mai contemporan si valabil pentru conducerea in oras. Dimensiunile acestui Smart sunt de 2,69 metri lungime pe 1,66 metri latime, fiind valabil daca doriti o masina care sa fie usor de parcat in spatii mici ale orasului. In interior, pot fi cazati pana la doi pasageri.

Hyundai i10

I10 1.0 MPI Advanced intra pe piata automobilelor urbane datorita proprietatilor sale. Cei care cauta o masina pentru a se deplasa fara probleme in traficul orasului se pot baza pe dimensiunea acestei masini, care, cu lungimea sa de 3,66 metri, este masina potrivita pentru oras. Interiorul este destul de confortabil, deoarece versiunea 1.0 MPI Advanced are 5 usi care permit pasagerilor sa urce si sa coboare usor. Odata urcati la bord, cele 5 locuri fac habitaclul placut si confortabil pentru pasageri.

Sfat pentru cei din Brasov - pe timpul verii, atunci cand vezi ca masina pe care vrei sa o cumperi nu da suficient aer rece, nu iti face griji pentru ca poti apela la un service care ofera serviciul de incarcare freon in Brasov.

Citeste mai multe articole despre nisa auto pe vrom.ro

Sursa foto: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea