Social

#marturii romani #romani accident Ungaria #accident ungaria

Marturiile cutremuratoare ale romanilor implicati in accidentul din Ungaria

Romanii pasageri ai autocarului implicat in accidentul cumplit de ieri din Ungaria, in apropiere de vama Nadlac, au ajuns acasa azi-dimineata. Un roman a murit si alti sase au fost raniti.


Romanii care au scapat teferi in urma accident au facut marturii cutremuratoare cand au ajuns acasa.

“Un dezastru, tipete, oameni raniti, decedati. Toti pasagerii dormeau cand s-a produs impactul, am intrebat colegii daca sunt bine, raniti. Multumim lui Dumnezeu ca am ajuns acasa”, a spus un barbat, informeaza Romania TV.

Accidentul s-a petrecut dupa ce un TIR cu numere de Romania a iesit de pe banda de refugiu, fara sa se asigure. Un microbuz, inmatriculat tot in Romania, a lovit in plin autotrenul, iar acesta la randul sau a fost izbit de un alt microbuz, cu numere de Bulgaria.

“Microbuzul a intrat in TIR, deci TIR-ul era parcat, era oprit pe banda 3, jumatea benzii 3, in ideea ca eu nu am putut sa trec de el. Asta a fost tot, si dupa aia eu nu am mai vazut nimic pentru ca mi-a luat oglinda si eu am ramas intepenit intre glisiere si un microbuz”, a spus un alt barbat.

“A pus frana, restul ... a venit de la sine. (Autocarul s-a lovit n.r.) cred ca dintr-un microbuz din stanga, a ricosat in asta negru de aici si pe urma din asta negru m-a aruncat in TIR”, a spus un altul.

Cel de-al patrulea vehicul implicat in accident, un autocar in care se aflau 17 romani, nu a mai putut evita coliziunea si a lovit toate masinile din fata sa.

Din cele 39 de persoane implicate, 15 au fost transportate cu rani grave la spitalele din Szeged si Mako. Alti 5 oameni, printre care si un roman, au decedat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea