Social

#marius niculae #juan paulo andrade #transfer #standard liege #boloni

Marius Nicolae si Joan Paulo Andrade ar putea fi transferati la Standard Liege

Atacantul dinamovist Marius Niculae si rapidistul Joao Paulo Andrade ar putea ajunge la Standard Liege din sezonul viitor. Dupa ce a refuzat ofertele venite din Romania, antrenorul roman al belgienilor de la Standard ii doreste pe cei doi pentru a-si intari echipa.

Potrivit informatiilor publicate de site-ul celor din Liege si preluate de Realitatea TV, Marius Niculae ar putea sa il inlocuiasca pe Milan Jovanovic, care ar putea parasi echipa in vara. Boloni a mai lucrat cu Niculae, motiv care ar putea ajuta la trasferul romanului in Belgia, odata cu el putand ajunge si rapidistul Joao Paulo Andrade.

Atacantul roman aflat in vizorul campioanei belgiene a spus ca nu ar refuza o eventuala revenire la Standard Liege, mai ales ca lucrurile la Dinamo nu mai stau chiar asa de bine dupa ratarea obiectivelor din acest campionat. Marius Niculae a mai jucat la Standard Liege. El a ajuns la echipa belgiana de la Sporting Lisabona , formatie la care reusise sa marcheze 14 goluri si sa ajunga in finala Cupei UEFA.

La Standard a jucat 26 de meciuri si a marcat doar patru goluri, a plecat apoi la scotienii de la Inverness, revenind apoi in tara, prin semnarea unui .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea