Social

#infarct Daniel Prodan #deces Daniel Prodan #daniel prodan

Marile regretele ale lui Daniel Prodan. Drama prin care a trecut!

Fostul mare international Daniel Prodan s-a stins din viata cu un mare regeret in suflet! Satmareanul a murit cu gandul ca o nedreptate fara margini i s-a facut, atunci cand a fost dat afara de la “Casa Fotbalului”, in 2014.

In iulie 2014, Daniel Prodan a fost concediat de noua conducere a FRF din postul de director sportiv şi a contestat desfacerea contractului de munca in august la Tribunalul Ilfov. El fusese acuzat de neglijente la decontarea unor diurne catre fotbaliştii nationalei sub 17 ani, la deplasarea in Feroe şi Marea Britanie, scrie libertatea.ro.

Dupa un an de procese a obtinut in prima instanta doar o adeverinta de salariu. in acest an, in luna aprilie, a pierdut şi apelul in mod definitiv, iar saptamana trecuta a pierdut la inalta Curte şi cererea prin care recuza completul care i l-a respins.

Prodan a pierdut procesul de calomnie intentat de Burleanu. Presedintele FRF a castigat si l-a executat pe fostul international, iat din cont i-au fost retrasi de 7.000 de euro.

”Niciodata n-o sa-l iert pe Burleanu, ca mi-a luat din cont banii de scoala ai fetei”, le-ar fi spus Didi Prodan apropiatilor. Fiica acestuia, stefania, studenta in primul an la o facultate in Olanda.

Didi Prodan a trait ultimii 20 de ani cu gandul ca la tatal sau, decedat. In 1994, dupa calificarea la Campionatul Mondial, fiecare tricolor a primit cadou un automobil marca Mercedes. “Imi pare rau ca i-am dat masina aia. Daca nu i-o dadeam, poate nu se intampla nicio nenorocire. Cand a murit tata, eram la FC National, cu Zenga antrenor. Am plecat din cantonament, m-am dus acasa, in Pipera. Era o zi de vineri, nu aveam bani suficienti in casa pentru inmormantare si nu aveam de unde sa scot altii, nu erau deschise bancile. M-am dus la Ioan Becali, care juca poker. I-am zis problema si cand a auzit, a strans toti banii de pe masa, de la toti jucatorii, si mi i-a dat fara sa-i numere! I-am dat banii dupa aia, dar pentru gestul ala o sa-l respect toata viata”, marturisea Didi. 

Siciriul va fi depus la Arena Nationala

“ Didi Prodan va fi inmormantat sambata in Pipera, la Cimitirul Sf. Nicolae, din cate am inteles. Se fac demersuri sa se obtina autorizatia primariei pentru depunerea lui maine la Stadionul National. Didi Prodan are un merit in constructia acelui stadion. A fost alaturi de toata echipa care ne-am luptat ca acest oraş sa aiba un stadion şi impreuna am facut lobby la UEFA ca acest oraş sa gazduiasca finala Cupei UEFA. Cred ca doamna Firea va intelege şi va fi de acord cu depunerea unui catafalc pentru sicriu”, a spus Mircea Sandu la Digi Sport.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea