Social

# agresiuni sotie #declaratii #marian vanghelie

Marian Vanghelie, primele declaratii dupa ce si-a batut sotia. Ce spune ca s-a intamplat

Marian Vanghelie, fostul primar al sectorului 5, este in centrul unui scandal urias, dupa ce sotia lui, Oana Mizil a ajuns la spital sambata seara si a marturisit ca a fost batuta de sotul ei.

 

Marian Vanghelie neaga insa ca si-ar fi batut sotia si spune ca acesteia i s-ar fi facut rau de fapt in timpul unor discutii mai aprinse. 

”Nu am lovit-o. A fost o scurta altercatie, iar Oana are probleme cu tensiune si a chemat salvarea”, a declarat Vanghelie pentru Antena 3. Acesta a mai sustinut ca se pregateste sa mearga la mare impreuna cu iubita sa, si ca intreaga opinie publica o va vedea pe Oana Mizil si se va convinge ca nu are probleme de sanatate. Vanghelie a mai spus ca sunt inca impreuna, dar nu a dorit sa comenteze informatiile potrivit carora a fost emis un ordin de protectie impotriva sa.

Oana Mizil a ajuns la spital, sambata seara. Ea a avut nevoie de ingrijiri medicale si, din cate se pare, il acuza pe Marian Vanghelie ca ar fi agresat-o. Impotriva fostului primar de la Sectorul 5 a fost emis, de catre autoritati, un ordin de restrictie ce are regim provizoriu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea