Social

#rada #valiza #bani #scandal #becali

Marian Rada e convins ca decizia CAF in cazul "Valiza" nu e regulamentara

Intre cazul " Bricheta " si cazul "Valiza" e o diferenta de la cer la pamant! Declaratia ii apartine lui , rapidistul care nu uita ca giulestenii au fost sanctionati exemplar dupa incidentul de la meciul cu Steaua!

Marian Rada nu a uitat de incidentul care a deraiat sezonul trecut Rapidul din cursa pentru un loc in Liga Campionilor. "Daca e sa facem o paralela intre si , atunci toti s-au felicitat fiindca s-a respectat regulamentul, inclusiv Presedintele tarii sau presedintele Federatiei", a declarat Marian Rada, II.

Dupa ce Rapid a fost penalizata conform regulamentului, Rada se intreaba de ce lucrurile nu au stat la fel si in cazul valizei cu bani trimise de Gigi Becali la Cluj inaintea ultimei etape. "In cazul "Valiza", regulamentul stipuleaza ca este interzisa stimularea altor echipe. E o harababura totala care va trage in jos fotbalul romanesc", a acuzat Rada.

Partida dintre Rapid si Steaua, din returul campionatului, a fost oprita de arbitrul Deaconu, la scorul de 1-0 pentru giulesteni , dupa ce a fost lovit in cap de o bricheta. Comisia de Disciplina a dictat apoi de Rapid, 3-0 pentru Steaua, decizia care a fost mentinuta apoi si de celelate comisii de judecata ale FRF.

In celalalt caz, "Valiza", Steaua a primit initial o penalizare de 7 puncte, iar Becali a fost supendat pentru 2 ani, dupa ce inainte de partida U Cluj-CFR, din ultima etapa a campionatului trecut, mai multi apropiati ai finantatorului stelist au fost retinuti la Cluj. Acestia aveau in posesie o valiza cu 1,7 milioane de euro care ar fi fost destinati premierii echipei U Cluj, in cazul in care ar fi reusit sa impiedice castigarea campionatului de catre CFR.

Ulterior, ultimul for de judecata al FRF, Curtea de Arbitraj pentru Fotbal, a anulat depunctarea Stelei si a redus suspendarea finantatorului stelist.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea