Social

#suspendare #sanctiune #poli #timisoara #mircea sandu #marian iancu

Marian Iancu primeste o noua sanctiune pentru declaratiile sale la adresa lui Mircea Sandu

Amenda de 4,5 miliarde de lei vechi si 18 luni de suspendare - aceasta este ultima sanctiune primita de Marian Iancu din partea Comisiei de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal. Aceasta este cea mai mare pedeapsa pe care a primit-o pana acum un conducator de club in fotbalul romanesc .

Sanctiunea impotriva lui Iancu dupa ce acesta l-a jignit si a facut declaratii calomnioase la adresa lui Mircea Sandu , presedintele FRF, care i-a promis timisoreanului ca va plati pentru faptele sale.

Pe 4 martie, presedintele de la FC Timisoara, primea o amenda-record din partea Comisiei de Disciplina, in valoare de 600.000 de lei si 19 luni de suspendare, dupa declaratiile razboinice facute la adresa lui Mircea Sandu.

Raspunsul sefului FRF la declaratiile lui Iancu au fost prompte, acesta anuntand ca intentioneaza sa il transforme pe patronul Timisoarei in “persona non grata” in fotbalul romanesc, ceea ce ar insemna ca finantatorul echipei timisorene nu va mai putea semna nici un document la club.

Intre Marian Iancu, finantatorul principal al echipei Poli Timisoara si presedintele FRF, Mircea Sandu a inceput un schimb dur de replici si injurii in urma deciziei FIFA de a sanctiona clubul timisorean cu 6 puncte in urma litigiului cu Claudio Zambon pentru palmares si culorile oficiale. Sandu a anuntat ca federatia romana este obligata sa aplice decizia forului international.   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea