Social

#ecaterina andronescu #andrei marga #psd #pnl #ps-l #ministru #educatie

Marga, inlocuitorul lui Andronescu?

Andrei Marga i-ar putea lua scaunul Ecaterinei Andronescu . Mai multe surse din PSD spun ca Mircea Geoana si Crin Antonescu au negociat numirea rectorului de la Cluj in functia de ministru al Educatiei, desi actualul ministru incearca sa duca la capat pachetul de legi ale educatiei.

Sursele din PSD spun ca modul in care au loc dezbaterile pe baza Codului educatiei arata faptul ca Ecaterina Andronescu nu va mai fi in curand ministrul Educatiei, noteaza Cotidianul. Pana si ministrul Andronescu, a acuzat politizarea din sala Parlamentului, de la dezbaterile pe tema legilor pe care le-a alcatuit comisia ministerului pe care il conduce, ea observand ca nu are sprijin din partea PSD.

Un exemplu in acest sens este dat de faptul ca Mircea Geoana nu a onorat invitatia de a participa la intalnire, iar deputatii social democrati s-au retras inca din prima zi de discutii
.

Desi nici nu confirma, dar nici nu infirma zvonurile referitoare la o posibila numire a sa la sefia Ministerului Educatiei, se pare ca actualul rector de la Cluj si fost ministru al educatiei, Andrei Marga , ar urma sa ii ia locul Ecaterinei Andronescu dupa asumarea legilor din 2 septembrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea