Social

#copii #masini #kart

Marea KARTuiala la e365.ro! Pentru ca e vara, iesim cu kart-ul afara!

Profita acum de ultimele zile de reduceri la must have-ul anului 2013! Ofera-i copilului tau o joaca pe cinste in aer liber si ajuta-l sa se mentina in forma cu BERG BUDDY! Jocul in aer liber ii ajuta pe copii sa se dezvolte sanatos din punct de vedere fizic si mental, dar si sa fie persone sociabile.

Ofera-i copilului tau o joaca pe cinste in aer liber si ajuta-l sa se mentina in forma cu BERG BUDDY! Jocul in aer liber ii ajuta pe copii sa se dezvolte sanatos din punct de vedere fizic si mental dar si sa fie persone sociabile. De aceea www.e365.ro vine in intampinarea ta cu cele mai noi karturi BERG!

 

Pentru ca siguranta este primordiala karturile BERG, fabricate in Olanda, sunt testate chiar de utilizatorii sai principali, copiii. Indeplinesc standardele de calitate riguroase impuse chiar de BERG TOYS dar mai ales de catre organisme de testare independente din Europa, cum ar fi TUV si SGS unde trec toate testate de durabilitate, de impact si de vibratii. Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la siguranta jucariilor. Copiii se pot bucura de jucarii fara griji si fara inhibitii.

BERG TOYS nu iubeste doar copiii, ci si mediul inconjurator! De aceea isi desfasoara procesele sale de productie intr-un mod cst mai ecologic cu putinta. Acest lucru se aplica, de exemplu, la vopseaua folosita pentru produse si componentele din plastic. Mai mult decat atat, materiale ramase se reciclează in timpul procesului de fabricatie.

In acest fel BERGTOYS se straduieste in permanenta sa respecte mediul inconjurator in care toti traim, acum si in viitor. Istoria Berg incepe cu 28 de ani in urma intr-un hambar din Olanda, la initiativa lui Henk van den Berg, care, cu cateva conducte, scanduri din lemn, roti de roaba, un lant si pedale de la un magazin de biciclete creaza primul kart . Acum BERG TOYS este lider piata mondiala in karturi prezenta in mai mult de 56 de tari.

Un brand de succes sta bine langa un altul, asa a inceput colaborarea cu marca Ferrari, cel mai puternic brand din lume, potrivit raportului anual Global 500 produs de Brand Finance. Prin aceasta colaborare BERG TOYS a lansat karturile Ferrari cu un design sportiv, foarte apropiat masinilor de Formula 1 ce cu siguranta reusesc sa te faca pentru cateva momente sa crezi ca esti pe pista. Din aceasta gama va puteti alege BERG Ferrari FXX Racer (AF) sau BERG Ferrari FXX Exclusive (BF-7) potrivite pentru varste cuprinseintre 5-99 ani, BERG Ferrari 150 Italia, pentru varste mai mici, intre 3-8 ani.

Pentru cei pasionati de masinile de teren, www.e365.ro iti ofera kartul BERG Jeep Adventure, stabil pe orice fel de teren, dotat cu cauciucuri pentru teren accidentat, roata de rezerva si optional, computer de bord, pentru a vedea viteza si distanta parcursa. Acest kart este destinat copiilor cu varste cuprinse intre 4-12 ani.

Si pentru ca am mentionat anterior de must have-ul anului 2013, BERG Buddy White este un kart destinat copiilor cu varste cuprinse intre 3-8 ani, este stabil pe orice teren, si pentru o distractie maxima ii poti atasa remorca, girofar, steag sau sirena.

Te asteptam pe www.e365.ro pentru a achizitiona cele mai noi modele de karturi, acum la preturi promotionale!

Despre ALPLAST

365.ro este magazinul virtual al companiei ALPLAST SRL din Bucuresti.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea