Social

Maradona, din nou in spital

Fostul fotbalist Diego Armando Maradona, care a iesit din spital saptamina trecuta, a fost reinternat, miercuri, informeaza un post de televiziune local.

Imagini ale unei ambulante private in care s-ar fi aflat fosta vedeta a fotbalului argentinian au fost transmise in direct, din fata clinicii unde, luna trecuta, sute de fani au venit pentru a-si sustine idolul.

Maradona, in virsta de 43 de ani, a revenit la clinica argentiniano - elvetiana din Buenos Aires, unde a fost internat in perioada 18 - 29 aprilie. Oficialii spitalului nu au precizat motivele acestei noi spitalizari si starea de sanatate a fostului fotbalist.

Maradona a parasit clinica fara acordul cadrelor medicale care au considerat aceasta decizie "prematura". Surse din cadrul spitalului au declarat ca starea de sanatate a lui Maradona s-a ameliorat considerabil, dar el ar fi trebuit sa ramina spitalizat inca doua sau trei saptamini. "Procesul va fi unul de durata pina la vindecarea completa", au precizat aceste surse, reamintind ca Maradona a stat mai multe zile inconstient, suspendat intre viata si moarte, intubat si cu respiratie asistata de aparate.

Fostei vedete a fotbalului argentinian i s-a facut rau, pe 18 aprilie, la resedinta sa din Cuba. Luxoasa casa in care Maradona s-a refugiat dupa retragerea din lumea fotbalului, situata la 50 de kilometri de Buenos Aires, apartine unui om de afaceri, prieten al fostului fotbalist. Maradona a beneficiat aici de asistenta permanenta a medicului sau personal Alfredo Cahe si de protectia a trei garzi de corp .

Surse din anturajul lui Maradona au anuntat, luni, ca fostul capitan al nationalei argentiniene, campioana a lumii in 1986, va trebui sa se intoarca, joi, in Cuba, pentru a relua tratamentul de dezintoxicare.

Fosta vedeta a fotbalului argentinian a venit in Cuba in ianurie 2000, dupa prima criza cardiaca pe care a suferit-o intr-o statiune balneara uruguayana din Punta del Este, provocata de o supradoza de cocaina.

Maradona a fost ingrijit in Centrul international de sanatate "La Pradera" din Havana de o echipa multidisciplinara de cardiologi, nutritionisti si psihologi cubanezi.
Fostul fotbalist a jucat mai multe reprize de golf dupa ce a parasit clinica din Buenos Aires si a fost vazut spionindu-i cu binoclul pe ziaristi, dupa externare .

In prima aparitie publica dupa externare, vineri, in timpul emisiunii unei cunoscute prezentatoare din Argentina, Susanna Jimenez, a declarat ca a vazut moartea cu ochii, dar fanii l-au facut sa se intoarca. El a primit 80.000 de dolari pentru participarea la emisiune.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea