Social

#manele #impozit #guvern

Manelistii, noua tinta a Fiscului

Cantaretii de manele sunt noua tinta in lupta lui Emil Boc de eliminare a evaziunii fiscale. Premierul spune ca acestia vor fi controlati indirect de Fisc.

Emil Boc a declarat sambata ca interpretii de manele trebuie sa plateasca impozit pe veniturile obtinute, la fel ca toti romanii.

"Se poate face prin controale indirecte, care vor permite ca si manelistii sa fie tratati ca toti cetatenii acestei tari si sa plateasca impozite si taxe legale. E problema Finantelor sa stabileasca modul in care se face aceasta impozitare, dar exista metoda controlului indirect", a declarat Emil Boc, citat de Gandul.

Declaratia premierul a atras ironii din partea manelistilor. Dan Busuc spune ca el primeste toti banii pe firma si plateste impozitele, dar glumeste pe seama intentiilor guvernului de a elimina evaziunea fiscala.

"Cati manelisti sunt in tara asta nu se stie, ei mereu se refera la cinci-sase persoane, la cei mai cunoscuti, totul sta in spatele la cinci-sase insi. Probabil ca urmeaza ospatarii, doctorii, taximetristii, groparii, ca si la gropar ii dai ceva in plus, ca sa iti sape groapa intr-un fel", a declarat Bursuc pentru Gandul.

Adi Minune , anchetat de ANI

Adi Minune spune ca cei mai multi bani primiti la nunti nu sunt de fapt pastrati de interpretii de manele.

"Unu' vine la tine si-ti da 20 de milioane, ca sa cucereasca o gagica sau sa se dea mare, da-ti zice, din banii astia tu pastrezi sapte-opt, restul mi-i dai inapoi", a explicat manelistul.

Minune, pe numele real Adrian Simionescu, este anchetat la cererea ANI de Parchetul Buftea pentru fals in declaratii . Dupa ce a devenit functionar public , in calitate de consilier local al comunei Stefanesti, Adi Minune a uitat sa treaca in declaratia de avere un teren, un apartament si doua autoturisme Mercedes.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea