Social

Manchester United a umilit pe Liverpool

Mult asteptata partida dintre Manchester United si Liverpool a produs o bucurie de proportii fanilor prezenti pe Old Trafford, „diavolii rosii” reusind sa spulbere trupa lui Rafa Benitez cu scorul de 3-0, la capatul uni meci in care oaspetii au jucat o intreaga repriza in zece oameni, Mascherano fiind eliminat in minutul 44.

Prima repriza a fost inceputa in forta de catre gazde, Rooney si Cristiano Ronaldo ratand mai multe ocazii din pozitii foarte bune. Raspunsul a venit prin actiunile lui Aurelio si Gerrard, insa nici acestia nu au reusit sa faca vreo diferenta pe tabela. Primul gol a fost marcat pana la urma de Wes Brown, in minutul 34, dupa ce balonul a fost centrat perfect de Cristiano Ronaldo . Cu udoar un minut pana la intrarea la cabine, Mascherano a fost artizanul unui eveniment stupid, argentinianul protestand la decizia arbitrului de a-i acorda un cartonas galben lui Torres. Din pacate pentru el, arbitrul i-a aratat si lui aceeasi culoare. Cum mai avea unul, cormoranul a fost trimis la cabine.

Partea a doua i-a gasit si mai motivati pe jucatorii lui Sir Alex Ferguson , „diavolii rosii” atacand tot prin Cristiano Ronaldo, Rooney si prin nou-intratul Tevez. Defensiva „cormoranilor” a mai rezistat doar pana in minutul 79, portughezul Ronaldo inscriind cu capul pentru 2-0. La nici doua minute de la reluarea jocului, Nani a inchis jocul cu un sut splendid, la o actiune de atac in care a colaborat perfect cu Rooney.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea