Social

#parinti #alimente #tarif #cresa #pret hrana #hrana copii

Mancarea la cresa, mai scumpa din luna martie

Brasovenii vor plati mai multi bani din luna martie pentru portia de hrana a copiilor pe care ii lasa la cresa. Astfel, suma va fi de 8 lei/zi, cu 2 lei mai mult fata de tariful practicat pana in prezent.

"Cresterea pretului este absolut justificata, iar masura a fost luata si in urma unor discutii cu parintii copiilor inscrisi la crese, care oricum, in ultima vreme au solicitat si portii mai mari de hrana pentru micuti", a declarat viceprimarul Razvan Popa, citat de monitorulexpres.ro.

Popa a spus ca majorarea a fost aplicata si ca urmare a cresterii preturilor la utilitati si la alimentele care constituie materia prima pentru hrana copiilor.

Pe de alta parte, realitatea.net sustine ca scumpirea are loc si din cauza altor solicitari din partea parintilor. Acestia ar fi cerut eliminarea produselor nesanatoare din alimentatia copiilor, intre care si biscuitii, si inlocuirea acestora cu alternative mai scumpe.

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea