Social

#substante toxice inghetata # percole inghetata #inghetata

Mananci inghetata? Iata la ce pericole te expui!

Nimic nu este mai placut in zilele caniculare de vara, decat o inghetata aromata. Cu fructe, cacao, vanilie sau alte arome imbietoare, inghetata este desertul preferat al multor persoane. Putini sunt insa cei care stiu la ce pericole se expun mancand inghetata din comert.

Desi, in mod normal, inghetata trebuie sa contina ingrediente naturale, precum lapte, zahar, oua, iaurt si fructe, deliciul fabricat la scara larga contine substante extrem de nocive organismului, precum Dietil Glicol sau Piperonal.

Dietil Glicol - o substanta chimica ieftina folosita ca emulgator in loc de oua. Ea este folosita si in antigel sau in produsele analgezice, potrivit mediafax.ro.

Piperonal - un produs chimic ce imita aroma de vanilie, dar care este folosit pentru a distruge paduchii.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea