Social

Managerii romani, mai tari ca americanii

Managerii romani dispun de o putere de cumparare echivalenta unui salariu mediu de 115.280 dolari anual, valoare mai mare decat in SUA, Japonia, Canada, Norvegia, Olanda, Marea Britanie sau Italia, potrivit unui studiu al firmei de consultanta manageriala Hay Group. Studiul a fost realizat prin compararea unor date detaliate referitoare la salariile din diferite state, la nivel de management (sefi de departamente), ajustand valorile cu nivelul impozitelor platite si costurile de trai, pentru a releva venitul disponibil, reprezentand puterea de cumparare reala a angajatilor de pe astfel de pozitii. Romania se plaseaza pe locul 22, din 47 de state prezente in clasamentul privind venitul mediu disponibil al managerilor. ARABII, PE PRIMUL LOC Pe primul loc in clasament se plaseaza managerii din Arabia Saudita, cu o putere de cumparare de 229.325 de dolari, urmati de angajatii din Emiratele Arabe Unite , cu 223.939 de dolari, si de cei din Hong Kong, cu 203.947.
loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Cat de mult iti folosesti puterea de cumparator?

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.