Social

Makinen: „Am gasit rute mai bune in Romania decat in Finlanda!”

Multiplul campion mondial de raliuri, finlandezul Tommi Makinen a derulat ieri o serie de teste si antrenamente pe traseele de raliu din judetul Hunedoara.

Fostul castigator al circuitului WRC are o firma pentru prepararea bolizilor, dar si o scoala de piloti , iar in Romania a gasit clienti fideli dispusi sa concureze pe masinile pregatite de el. Totodata, Makinen doreste sa gaseasca, pe traseele din zona Deva si Hunedoara, cele mai bune setari pentru masina sa, in perspectiva urmatoarelor etape din circuitul mondial WRC.

„Am gasit rute foarte bune aici, poate mai bune decat in Finlanda unde sunt multe segmente in care se merge drept. Imi place foarte mult acest traseu. Solicita din plin tehnica pilotului si reprezinta o provocare mai mare decat multe trasee din circuitul mondial.

Scopul nostru la sesiunile de antrenamente din Romania este sa gasim cele mai bune setari pentru masina si sa o facem cat se poate de rapida", a declarat ieri, Tommi Makinen, la capatul unei serii de antrenamente.

Va reveni in Romania


Cvadruplul campion mondial de raliu s-a aratat extrem de multumit de rutele hunedorene pe care se desfasoara si Campionatul National de Raliuri incat va reveni pentru noi teste in Romania. Pilotul de raliuri Tommi Makinen a castigat titlul mondial de patru ori consecutiv, in perioada anilor 1996-1999.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea