Social

#mai #ministerul administratiei si internelor #liste electorale # lista de alegatori

MAI pregateste un proiect de lege privind reglementarea listelor electorale

Mircea Dusa, ministrul Administratiei si Internelor (MAI), a cerut, marti, prefectilor si responsabililor administratiei publice locale actualizarea in timp util a listelor electorale. Dusa a anuntat ca MAI, impreuna cu Autoritatea Electorala Permanenta, lucreaza la un proiect legislativ, privind reglementarea listelor cu alegatori, care urmeaza sa se aplice la scrutinele viitoare.

"Ministrul Administratiei si Internelor a mentionat (la videoconferinta cu prefectii de marti-n.r) ca MAI, impreuna cu Autoritatea Electorala Permanenta, lucreaza in prezent la un proiect de lege privind reglementarea listelor electorale. Acesta va fi supus dezbaterii si avizarii in Parlament, urmand a se aplica la scrutinele viitoare, si nu la alegerile parlamentare (din 2 decembrie-n.r.)", informeaza un comunicat de presa al MAI.

Ministrul de Interne a subliniat in cadrul videoconferintei ca orice persoana trebuie sa respecte legea, iar cel care va gresi va trebui sa suporta consecintele legale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea