Social

#teroristi in viata #asediu bombay #bomba india

Mai multi teroristi ai asediului din Bombay ar fi scapat cu viata

Mai multi teroristi s-ar putea sa fi supravietuit asediului de trei zile asupra orasului Bombay , soldat cu moartea a 171 de persoane, considera analistii.

"Cred ca au fost mai multi. Potrivit surselor mele au fost cel putin 23 de teroristi", a declarat Farhana Ali, fosta analista CIA si experta pe retelele militante, informeaza Reuters. Farhana Ali, care a vizitat India si Pakistanul in luna noiembrie , a declarat ca informatia provine din Pakistan, insa a refuzat sa ofere detalii cu privire la sursa.

"Daca este adevarat, atunci trebuie sa ne intrebam de ce nu au fost mai multe atentate", a spus Ali, afirmand ca "autoritatile indiene se pregatesc probabil pentru mai multe atacuri".

Ali a vorbit la un brifing sponsorizat de Fundatia pentru contraterorism, care se ocupa de cercetarea si publicarea de lucrari pe tema terorismului. O falsa alerta de securitate privitoare la un atac a produs panica in noaptea de joi spre vineri pe aeroportul international din New Delhi, la mai putin de zece zile de la atacurile din Bombay, potrivit AFP. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea