Social

#chiriasi #evacuati #locuinte sociale

Mai multi chiriasi evacuati din sectorul 4 au primit locuinte sociale

In mai putin de doua saptamani, 116 persoane evacuate din case retrocedate vor avea un nou acoperis deasupra capului. Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, a facut tot posibilul sa-i ajute, motiv pentru care, ieri, noii chiriasi au si semnat contractul de inchiriere pentru locuintele sociale de pe Aleea Nehoiu.

Edilul Piedone a repartizat, ieri, 116 locuinte sociale pentru chiriasii evacuati din casele retorcedate fostilor proprietari, insa care se afla in evidentele Serviciului Spatiu Locativ Sector 4. in aproximativ 10 zile, dupa finalizarea totala a formalitatilor legale si a ultimelor finisaje de constructie, noii locatari se vor putea muta in blocul F2 din Aleea Nehoiu nr. 2-12.

Insa autoritatile locale sunt cu ochii pe noii chiriasi. Primarul i-a avertizat ca nu va accepta sub nicio forma subinchirierea locuintelor. Daca in urma controalelor care se vor efectua se va descoperi ca acestia  incearca sa castige bani de pe urma generozitatii edilului, fara doar si poate, contractul se va anula. "Aceste case sunt pentru oameni sarmani, care au nevoie de ele", a sustinut Piedone.

Continua anveloparea blocurilor


Criza se resimte si in Primaria Sectorului 4 . "Momentan, mergem cu motoarele reduse, vom destina putinii bani ramasi catre scoli, gradinite si reabilitarea blocurilor, intretinerea spatiilor care s-au amenajat pana in prezent. Vom vedea ce fonduri vor ramane in buget in urma ordonantei de guvern privind reducerile salariale. Este o mica incertitudine sa va spun ce se va intampla intr-o luna", ne-a marturisit Piedone.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea