Social

#Tinel Gheorghe #program hipermarketuri #hipermarketuri #nini sapunaru

Magazinele mari, INCHISE duminica! Ce parere ai?

Deputatii PNL Nini Sapunaru si Tinel Gheorghe au initiat o propunere legislativa pentru ca hipermarketurile sa fie inchise duminica si de sarbatorile legale. Masura, spun cei doi, ar revitaliza comertul traditional, iar consumatorii vor petrece duminica in familie sau facand miscare in aer liber.

Printre motivele invocate de parlmentari se numara si faptul ca s-a sesizat o evolutie ingrijoratoare in ceea ce priveste abuzurile exercitate de hipermarketuri. Astfel, la nivel european, a aparut nevoia de acte normative care sa reglementeze si programul de functionare a acestor unitati comerciale.

Liberalii considera ca propunerea va avea un efect pozitiv asupra producatorilor agricoli, cat si asupra celor care detin magazine mici. Se vor dezvolta astfel magazinele de proximitate, vor aparea noi locuri de munca si se vor rezolva probleme legate de somaj, sunt de parere deputatii.
 
Sursa foto: anderapark.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea