Social

#mae #tari #exotice

MAE face o serie de recomandari pentru cei care vor sa viziteze tari exotice

O calatorie intr-o tara exotica, departe de Romania este pe cat de interesanta, pe atat de periculoasa. Ministerul de Externe a formulat o serie de sfaturi pentru cei care vor sa ajunga in aceste state.



MAE ii sfatuieste pe toti cei care isi doresc astfel de aventuri ca, inainte de a pleca in calatorie, sa citeasca recomandarile facute de specialisti si postate pe site-ul institutiei.

Astfel, daca vreti sa vizitati tari precum Afganistan, Irak, Rwanda sau Uganda trebuie sa stiti ca acestea prezinta o situatie de securitate precara, iar posibilitatile de interventie si de protectie din partea autoritatilor locale sunt foarte reduse. In aceste tari atacurile teroriste sunt foarte frecvente. Daca totusi nu puteti evita o deplasare in aceste state, atunci trebuie sa te gandesti serios la o protectie personala, o garda de corp, chiar inarmata.

Daca ajungeti in Brazilia, Argentina, Mexic sau in Africa de Sud trebuie sa stii ca aici criminalitatea este foarte crescuta. Ministerul de Externe are o serie de recomandari si pentru aceste state. Astfel ar fi bine sa nu purtati bijuterii la vedere, sa pastrati documentele de identitate in seiful hotelului in care sunteti cazat, sa va supravegheati in permanenta bagajele si sa evitati cartierele marginase sau zonele in care se desfasoara actiuni de protest, dar si deplasarile pe timp de noapte.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea