Social

#madonna #sala fitness #sala fitness madonna

Madonna si-a deschis sala de fitness

Celebra cantareata Madonna si-a deschis de curand o sala de fitness, "Hard Candy", in Berlin, in persoanele care vor sa aiba grija de silueta lor pot face programele speciale de fitness inventate chiar de catre artista.

Cu ocazia inaugurarii noi sali de fitness, Madonna a marturisit inca o data ca nu poate trai fara sa faca sport si a facut, de asemenea, si cateva exercitii demonstrative alaturi de cativa tineri care au participat la eveniment.

Sute de fani au întâmpinat-o pe Madonna în inima Berlinului, la deschiderea "Hard Candy Fitness." Vedeta care mărturiseşte că este dependentă de sport a făcut o serie de exerciţii alături de mai mulţi tineri sosiţi la eveniment.

"Te simti bine atunci cand faci efort fizic. Sportul elibereaza endorfine si te face sa de simti bine. Imi place sa dansez, indiferent cat sunt de obosita. Dupa sport, ma simt mereu mai bine", a declarat Madonna.

Madonna a dezvaluit cu aceasta ocazie si secretul siluetei sale perfecte.

"Incerc sa mananc sanatos. Peste, orez si asa mai departe. Recunosc, sunt tentata si de mancarea nepotrivita. Imi plac cartofii prajiti, imi place pizza si inghetata. Totusi, le consum rar", a mai precizat Madonna.

Sursa foto: health.india.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea