Social

# luna sangerie fenomen # fenomen astronomic #luna sangerie

Luna sangerie, fenomenul astronomic care prevesteste numai nenorociri!

Duminica noaptea are loc un fenomen astronomic foarte rar. Acesta va fi vizibil si din Romania si presupune producerea simultana a doua fenomene: Super Luna si eclipsa de luna. 

Un astfel de fenomen a mai avut loc in urma cu 30 de ani. Urmatorul eveniment astronomic similar va avea loc in anul 2033.

Evenimentul are o simbolistica vasta, iar una dintre interpretari spune ca acesta este un semn al Apocalipsei, al luptei dintre bine si rau. In timpul eclipsei maxime, Luna capata aspect rosiatic sau sangeriu dintr-un motiv care nu are legatura cu spiritele raului. Culoarea e data de razele Soarelui care trec prin atmosfera planetei noastre. Nuanta discului lunar poate varia de la caramiziu inchis, la portocaliu deschis. Daca atmosfera Terrei e poluata excesiv , Luna va capata culori mai intunecate. Cand atmosfera planetei e mai transparenta, Luna nu va mai fi sangerie, ci de o culoare pala.

O alta superstitie legata de acest eveniment astronomic este legata de prevestirea unei adevarate serii de cutremure sau de catastrofe naturale.

Astrologii avertizeaza ca organismul uman are de suferit in timpul eclipselor de luna. Starile emotionale se accentueaza si unele persoane pot fi puse in fata unor decizii importante, motiv pentru care fiecare pas trebuie bine gandit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea