Social

#ieftiniri #scumpiri #romani #programul prima casa

Luna iulie - o luna cu ieftiniri, scumpiri si debut de programe

Romanii vor avea parte in luna iulie si de scumpiri, dar si de ieftiniri. De la 1 iulie va debuta Programul Prima Casa , dar si programul de rezolvare pe cale amiabila a accidentelor rutiere.

Luna iulie este marcata de cateva evenimente importante , precum sosirea in tara a celei de-a doua transe de bani din imprumutul contractat de Romania de la institutiile europene, dar si debutul Programului Prima Casa. In cazul primeia, 1,5 miliarde de euro sunt asteptate sa intre in conturile Romaniei, bani care vor merge catre achitarea datoriilor.

In ce priveste Programul Prima Casa, acesta va incepe prin acordarea de catre cele 20 de banci care s-au inscris in proiectul Guvernului pentru a acorda credite garantate de stat celor care isi cumpara prima locuinta.

Luna iulie va aduce pentru romani ieftiniri, dar si scumpiri. De miercuri, pretul gazelor va fi mai mic cu 5%, insa in ce priveste pretul tigarilor, acesta va creste cu cateva procente, dupa cum noteaza Realitatea TV.

In plus, de la 1 iulie, soferii care fac accidente soldate doar cu daune materiale pot scapa de drumul la Politie, dar si de eventualele amenzi si puncte de penalizare, pentru ca intra in vigoare constatarea amiabila. Soferii implicati in evenimentul rutier vor completa doar un formular si vor merge direct la asigurator in baza politelor RCA.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea