Social

Lumea la piciorul sting al lui Hagi

Suporterii din tari ca Anglia, Olanda, Vietnam, Malaysia sau Emiratele Arabe Unite inca il elogiaza pe Gica Hagi .

Gica Hagi este eroul celui de-al doilea episod din seria Genii temperamentale, realizata de site-ul goal.com. Dupa descrierea lui Romario, site-ul rememoreaza cariera celui mai bun jucator roman, nelipsind momentul in care Hagi, jucatorul lui Galatasaray , l-a calcat pe picior si l-a scuipat pe un arbitru din Turcia, primind sase etape de suspendare, dar nici cel de dinainte de 1989, cind presedintele Batrinei Doamne, Agnelli, a spus: Dati-l pe Hagi la Juventus si vom construi o fabrica Fiat in Bucuresti pe cheltuiala clubului. Multi au spus ca la echipele de club, cariera nu a fost la acelasi nivel cu geniul lui. Dorul de casa si disputele de la Real l-au marcat negativ in perioada petrecuta la Madrid, in timp ce retrogradarea cu Brescia a stricat momentele frumoasele pe care el le-a produs pentru clubul italian, se mai apreciaza in articol.

Adulat in continuare

Reactiile fanilor din intreaga lume la material nu au intirziat sa apara, amatori de fotbal din tari ca Anglia, Olanda, Vietnam, Malaysia sau Emiratele Arabe Unite elogiindu-l pe Gica Hagi. Un fan din Londra care chiar si-a pus nick-ul Fie ca numele Hagi sa nu moara niciodata, a scris: Sint mindru ca am trait sa vad un asemenea jucator! O legenda!. Cel mai mare regret al meu legat de Hagi este ca nu a reusit sa cistige nici un mare trofeu cit a jucat in Spania. Hagi ar fi trebuit sa cistige mai mult decit Cupa UEFA cu Galatasaray. Daca ar fi jucat atunci la Milan sau Juventus, ar fi avut sanse la Liga Campionilor, a scris Khavominh din Vietnam, in timp ce Wong Mooi (Malaysia) a apreciat: Este mai bun decit multi brazilieni, iar Omeje Emeka (Nigeria) a precizat: Temperamentul lui n-a fost o problema pentru mine. In plus, Hagi este elogiat si de vecinii bulgari, Ammar Ali caracterizindu-l: Hagi a fost un memorabil vrajitor al balonului.

Turcii nu l-au uitat

Fanii lui Galatasaray, echipa care a obtinut cele mai bune rezultate in Europa cind Hagi si Popescu evoluau la Cim Bom, nu l-au uitat pe jucatorul roman. Hagi a fost cel mai bun fotbalist din lume in urma cu cinci ani, a scris unul dintre suporteri, completat de altul: Gica este cel mai bun jucator strain care a jucat vreodata in Turcia. Fanii Galatei nu-l vor uita niciodata. Hagi a fost cel mai bun dintre toti pe care i-am vazut sau ii voi mai vedea, a incheiat un alt suporter turc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea